Mine yndlingsjulefilm

       

Årh, december. Julehygge, julehygge og julehygge. Noget der virkelig kan få mig i julestemning er julefilm. En kop varm kakao, et lunt tæppe, en sofa og en god julefilm, måske en klejne eller en småkage, og så er julestemningen redet. Julefilm er fyldt med kærlighed og magi. For mig kan julefilm ses hele året rundt, for de kan altså noget med næstekærlighed, men det er især i december, at de virkelig kommer til deres ret midt mellem stress og jag.

Jeg har samlet fem af mine yndlings julefilm. Nogle er klassiske julefilm med sne, bjælder og gran, andre er bare virkelig gode og hyggelige film. Here goes:

Harry Potter

Harry Potter og De Vises Sten er ikke en decideret julefilm, men magisk dét er den. Den er i mine øjne både eventyrlige og juleagtige og så var den jo den første af de i alt otte film, så den har en helt særlig plads i mit julefilmshjerte.

Home Alone

Home Alone er en all time favourite. Jeg husker tydeligt første gang jeg så den og ser frem til et gensyn hvert år. Den er virkelig blevet en juleklassiker for mig.

Love Actually

Love Actually er en film jeg først rigtig satte pris på da jeg blev ældre. Da den udkom i 2003 var jeg lige ung nok til virkelig at holde af den, men det har ændret sig siden og den er en fantastisk klassiker.

Polarekspressen

Polarekspressen er en film fyldt med magi og ægte julestemning. Det er sådan en film jeg altid har set julemorgen eller første juledag og jeg glæder mig til at gøre lige netop sådan igen i år.

The Holiday

The Holiday er en film jeg faldt fuldstændig pladask for dengang den kom i 2006 og jeg nærer stadig samme kærlighed for lige netop denne film som jeg gjorde første gang jeg så den. Den er min yndlings og en film jeg altid vender tilbage til hvis jeg har lyst til en filmaften og ikke kan komme på en bedre film at se.

English recap: I’ve collected five of my favourite christmas films – The Holiday is my all time favourite of the five shown.

6 Comments on Mine yndlingsjulefilm

 1. Rebekka
  11. december 2015 at 10:31 (5 år ago)

  Åh tak for at minde mig om gode julefilm! Polarekspressen har jeg aldrig set, men det skal jeg helt sikkert 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det var så lidt 🙂
  Og jeg synes bestemt du skal se den – den er virkelig sød og godt lavet
  Vh

  [Reply]

  Svar
 2. Tanja
  11. december 2015 at 12:35 (5 år ago)

  Det er gode film ??? Men du skulle prøve at se The Family Stone og Monalisa Smile også, de er hit på min juleliste ❤️ Go jul!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Monalisa Smile kender jeg og den er SÅ god – måske den faktisk også burde indgå i min liste 🙂 The Family Stone kender jeg ikke, men tak for tippet, den vil jeg da se nærmere på 🙂

  Og også en god jul til dig!
  Vh

  [Reply]

  Svar
 3. Josie
  14. december 2015 at 21:17 (5 år ago)

  Jeg kan se vi er utroligt enige på det her punkt! Og hvor er det dejligt at have mulighed for at se dem igen her i december!
  https://josieees.wordpress.com/
  Glædelig jul!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Ja, hvor pudsigt! 🙂

  Vh

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply