Om at ville genoptage en gammel hobby

       

Drømme om et klaver

Jeg har altid været musikalsk – jeg husker tydelig de mange glædesudbrud min mormor er kommet med om, at en i familien fik det musikalske gen. Som barn drømte jeg om at spille klaver, blive en af dem der satte sig ved instrumentet og åbnede op for skønne melodier. Da mine forældre fik mig indskrevet på den lokale musikskole var lykken gjort – det samme gjorde sig gældende da vi fik købt klaver. Det stod midt i stuen og var i mange år et sted jeg brugte eftermiddagstimerne.

Som tiden gik og jeg blev ældre var der andre ting som trak. Da jeg startede på efterskole, lagde jeg klaveret på hylden. I stedet brugte jeg al min tid på spejder. Og sådan fortsatte det op igennem gymnasiet, og universitetet. Klaveret har dog altid luret i baghovedet og nu drømmer jeg om at starte op igen. Det er over 10 år siden jeg stoppede og det meste af nodelæren og evnen til at få sød musik ud af tangenterne er forsvundet, omend det måske gemmer sig inde i baghovedet hvis jeg begynder igen? Jeg har undersøgt mulighederne for undervisning og indkøb af klaver. I eftermiddag skal jeg ud og se på et og hvem ved, måske der inden længe flytter et klaver ind på adressen?

English recap: As a child I played the piano but broke it off in my teenage years. Now, however, I’m dreaming of starting it up again and this afternoon I’m going to look at pianos in a shop. Maybe a piano will be moving in in a few weeks?

Follow me on Bloglovin’

Leave a Reply