Om at drømme sig væk til Bali når alle andre end dig har vinterferie

       

Bali

Billedet er lånt her.

At drømme sig væk til Bali

Billedet er lånt her.

Bali

Billedet er lånt her.

Jeg synes det er gråt på gråt på gråt og kun med et par strejf af solskin her og der – ganske vidst var det noget så flot igår eftermiddags da jeg cyklede hjem med solen i øjnene, men det sol der var, var slet ikke nok til at stille min higen efter mere. Jeg drømmer om sol og sommer i disse dage. Der er halvtomt på gangene herude, for de fleste har vinterferie. Jeg er ikke en af de fleste. Som nyansat har jeg ikke optjent en eneste feriedag og skal derfor punge ud af egen lomme når ferielysten trænger sig på. Ydermere har jeg ikke tid i disse dage, da jeg skal køre nogle forsøg som skal være færdige om en uges tid. Men hvis jeg havde ferie og kunne rejse afsted med det samme så ville jeg gerne en tur til Bali. Det kunne altså være godt! Jeg har aldrig været dér, men jeg er glad for det øvrige Asien og kan ikke se hvorfor Bali skulle være anderledes. For at stille rejselysten har jeg bestilt rejsebøger om Bali på biblioteket – så kan jeg jo lige lure på om jeg skal gøre alvor af drømmen eller om det bare er en “øv-jeg-har-ikke-ferie-og-kan-derfor-ikke-rejse-øst-på” flirt. Hvem ved, måske sommerferien skal bruges her?

Hvor drømmer du dig hen i vinterkulden? Og ved du allerede nu hvor sommerferien går hen?

English recap: It’s the danishWinter holiday this week and while almost everyone else is away, I’m left in the laboratory doing experiments. And while I’m here almost alone, I dream of a vacation to Bali. Where do you dream of going in the winter?

2 Comments on Om at drømme sig væk til Bali når alle andre end dig har vinterferie

 1. Søs / Frk NV
  14. februar 2015 at 09:31 (6 år ago)

  Åh Bali lyder heller ikke dårligt. Og billederne mindsker da ikke rejselysten 😉
  Nyder pt. varmen fra brændeovnen, men kunne da sagtens skifte et (inkl. specialet) ud med et håndklæde og en skyggeplads under en palme på en lækker strand.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha! Du har ret – de bøger jeg har lånt om Bali på biblioteket gør heller ikke ligefrem noget for ikke at drømme om at rejse derhen. Det ser sgu lækkert ud og i dette gråvejr vi har pt. drømmer man sig hurtigt væk til varmere himmelstrøg! 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply