Om endnu ikke at vide, hvor årets sommerferie går hen

       

 

Sidste sommer var vi på tre ugers øhop i Det Græske Ørige – skønt og lækkert, og alt det en ferie skal være (du kan se mere herher, her, her og her). Året før det var vi på køre/vandreferie i Norge som ligeledes var alt det en ferie skal være (du finder indlæg fra vores norske sommer her, her og her). Men i år aner vi ikke, hvor vi skal hen? Jeg er blank for ideer og håber derfor at kunne finde inspiration ved at høre hvad I skal til sommer?  Jeg snakkede tidlige i år om at tage til Bali, men nu ved jeg ikke helt om det bliver i år alligevel (Bali skulle nemlig ikke være det bedste sted i Juli). Vi har 14 dages ferie i juli og vi er forholdsvis åbne overfor, hvor i verden vi skal hen – tanken om at blive i Danmark og måske få besøgt nogle af de skønne øer i det Sydfynske eller dase i mine forældres byhus i Korsør har da også strejfet mig, for Danmark er noget så skøn om sommeren.

English recap: The two last summers, we’ve been in Greece and in Norway and have had some wonderful experiences, but this year we are completely blank when it comes to the destination of our holiday – therefore, please help us figure out where to travel this summer by telling me, where your vacation will take you?

4 Comments on Om endnu ikke at vide, hvor årets sommerferie går hen

 1. Julie
  25. april 2015 at 15:46 (6 år ago)

  Min søster var på vandreferie i Georgien sidste år, det var vist ret godt!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Vi har faktisk overvejet en vandreferie og Georgien lyder spændende! Tak for inspirationen Julie!

  [Reply]

  Svar
 2. Majbritt
  25. april 2015 at 21:44 (6 år ago)

  Jeg og Anders flyver fra storby til storby over 14 dage. 3 stop – først i London, så Paris og til sidst Lissabon. Det kan gøres ret billigt med flybilletter når der tages de rigtige mellemstop 😉 . Det kunne også gøres med tog, ligesom interrail, i stedet for fly.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det lyder som en god idé! 🙂 Og lidt snyd, at du skal opleve de byer – jeg har aldrig været der (altså, endnu, for de står på min liste over steder jeg vil hen, engang 🙂 )

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply