Some days are for hot chocolate

       

Jeg har holdt bloggerpause. Fjorten dage med pause fra indlæg, kommentarer og billeder. Veltrængt pause, der nu har givet energi til at fortsætte. Men først en kop varm kakao, serie på Netflix og sofatid. Jeg har meget at fortælle Jer, der er nemlig sket ting og sager de sidste par uger. Jeg starter dog blødt ud med et billede af min kakao og et lille Hej fra mig til jer!

English recap: I’ve been away from the blog for two weeks – let’s call it a short brake – but now I’m back and I have quite a few things to tell you. Stay tuned.. 

Follow me on Bloglovin’

2 Comments on Some days are for hot chocolate

 1. Libbie
  15. september 2015 at 14:00 (6 år ago)

  Det er skam sundt nok at være lidt offline engang imellem. Jeg leger lidt med tanken om et efterår uden fb og ig…..

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Uh, Libbie – det er modigt! 😀 Jeg tror godt jeg kunne undvære facebook, men med instagram er straks værre. Det er min alltime favorit 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply