Sommerlæseliste

       

  
Hold da op jeg har haft fart på de sidste dage! Jeg var til polterabend hos en kær veninde i lørdags og søndagen blev brugt på at sove og pleje det trætte hovede med burger og cola. Mandag havde jeg en aften hjemme for mig selv (Mads er på forretningstur i den store verden), hvor jeg gik oprydningsamok og fik ryddet godt ud, ordnet og sat i system i både køkkenet og på loftet. Tirsdag blev jeg kapret til en kaffedate med bedsteveninden, der udviklede sig til aftensmadsspisning og film på netflix. I går var jeg til madklub hos studietøserne og i dag står den på valgfest hos bedste veninden. Og så skal vi til spejderarrangement i weekenden. Det er hårdt sådan at have en pakket kalender, men også rart at skulle en masse når jeg er alene hjemme – så går dagene ligesom lidt hurtigere. Men når det så er sagt, så elsker jeg at have alenetid og tid til at sidde med en god bog og en kop varmt ved min side og leve mig ind i det univers der udspiller sig på de tekstede sider. Derfor har jeg her samlet min sommerlæseliste over bøger jeg planlægger at læse de næste par måneder. Måske du finder inspiration til ferielæsning, flyveturslæsning eller ligge-på-stranden-og-slappe-af-læsning ?

1) Syv santas lange dage af Jonathan Tropper.

2) Alt det lys vi ikke ser af Anthony Doerr

3) Stillidsen af Donna Tartt

Du kan se min sommerlæseliste fra sidste år her.

Hvad skal du læse hen over sommeren? Og har du allerede læst en af de tre bøger jeg vil igennem og kan komme med en anbefaling?

English recap: I love reading books! The way you disappear from reality and into the story is amazing. This summer I’m planning to read three novels. What’s on your summer reading list?

2 Comments on Sommerlæseliste

 1. Libbie
  18. juni 2015 at 10:34 (6 år ago)

  Alt det lys vi ikke ser har jeg efterhånden stået med et par gange 🙂
  Lige nu læser jeg Jojo Moyes og efter den tror jeg det bliver en go krimi

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Åh, ja – jeg har også stået med “Alt det lys..” nogle gange. Jeg tror dog snart jeg må have den med hjem, for den har fået gode anmeldelser og den lyder spændende 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply