14 dages bloggerstilhed

       

 
Kender I den der frygt man kan have for at komme tilbage i skole, på arbejde eller til fodbold efter man har været væk i noget tid – det kan være pga. sygdom eller ferie – hvor man er bange for, at de har glemt hvem man er og at deres liv er kørt videre ud af en tangent man intet kender til? Jeg har det lidt sådan med Jer. Jeg tog mig lige en mere eller mindre ufrivillig bloggerpause. Arbejdet tog over, jeg havde simpelthen for mange ting der skulle ordnes og gøres færdig og så blev bloggen glemt og overset. Og nu er jeg lidt bange for at vende tilbage, for jeg er håbløst bagud i min ellers fine fotoudfordring og jeg har en masse ting jeg gerne vil vise frem og fortælle om. Jeg lægger dog lidt stille ud på denne ekstra dag i februar med et lille hej og et løfte om at vende tilbage med de forsømte indlæg.

Jeg tænker i hvert fald, at vi siger, at jeg har denne uge til at fotografere “Små bidder af mig” til på søndag.

Godmorgen! Og ha’ en skøn mandag!

English recap: Do you know that feeling where you get afraid to get back to work after a long break or holiday? I feel that way about my blog right know, but now I’m here, back.

2 Comments on 14 dages bloggerstilhed

 1. Majbritt
  3. marts 2016 at 23:29 (4 år ago)

  Jeg kender det alt for godt! 😀 Glæder mig til næste indlæg 😀

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Og endelig kom det 😉

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply