Blogs jeg synes du skal besøge #2 – Odense udgave

       

Blogs fra Odense

God lørdag aften! Jeg synes det er blevet tid til endnu en lille anbefaling af nogle blogs jeg synes du skal besøge. Denne gang er det en Odense-udgave, hvor begge blogs har fodfæste i eller tager udgangspunkt i Odense. Har du tilføjelser til den korte liste eller kommentarer, så tøv ikke med at give besked herom i kommentarfeltet, og så håber jeg I vil kigge forbi de to blogs nedenfor, for jeg synes de kan noget ganske særligt!

Let’s blog some shit

Bag bloggens noget udfarende navn gemmer Jeanette sig. Hun har netop afleveret sit speciale og er i det nervepirrende ingenmandsland før forsvaret skal være. Hun er tilflytter til Odense, men formår virkelig at dele sit syn på byen. Jeanettes blog har knap et par år på bagen og på bloggen finder du blandt andet en masse anbefalinger til Odense og hvad hendes hverdag ellers byder på.

Vidunderlige Virvar

Line er midt i 20’erne, er journalist med kreativitetskløe og er kommunikatøren bag bloggen Vidunderlige Virvar der tager udgangspunkt i hendes hverdag i Odense.

English recap: I’ve listed two of my favourites when it comes to blogs from Odense.

2 Comments on Blogs jeg synes du skal besøge #2 – Odense udgave

 1. Jeanette h
  9. januar 2016 at 22:45 (6 år ago)

  TUSIND TAK for den fine anbefaling Kristina! 🙂 Det er bare så lækkert, når der deles kærlighed ud på den måde imellem vores online-verdener <3

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Selv tak! Og jeg kunne ikke være mere enig – når man har gang i noget godt, så skal det da roses af andre. Jeg nyder i hvert fald at følge med hos dig!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply