En græsenkeuge

       


Den forgangne uge har Septemberbarnet og jeg været uden far, der forlod os til fordel for forretningstur i Asien. Han havde dårlig nok forladt matriklen før jeg brugte mine tetrisevner og pakkede barn, katte og vogn i bilen og drog mod Sjælland hos mine forældre. Dét der med at være mutters alene med lille baby i over en uge tiltalte mig ikke, så jeg allierede mig med barnebarnselskende forældre. Og med stor succes. Ugen gik med gåture og kvalitetstid for mor og datter i dagstimerne mens bedsteforældrene var på arbejde og trippende bedsteforældre, der bare ventede på at få arvingen i hænderne om eftermiddagene og aftnerne. Det var ganske rart at være tre sæt hænder om hende så jeg også fik lidt alenetid – for slet ikke at nævne det luksuriøse i, at nogle andre stod for indkøb og madlavning. 

Men det er nu ganske rart at have ham hjemme, at være tilbage i faste rammer og nyde hverdagen igen, alle tre.

English recap: I spent last week at my parents as mother and daughter was home alone due to business travel of the father. And what a success it was.

2 Comments on En græsenkeuge

 1. www.skøreliv.dk
  17. november 2016 at 13:07 (5 år ago)

  Det lyder virkelig fornuftigt at drage mod fremstrakte arme, der er ingen grund til at køre sig selv ned, når der er hjælp at hente (og dejlig mad, der bliver serveret ?)… Det ser super-dejligt ud!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Lige præcis 🙂 Og vi hyggede os gevaldigt!
  Vh

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply