En kombineret fødselsdags- og juleønskeliste

       

Ønsker

1. LeKlint Snowdrop bordlampe // 2. Rudolph Care Blossom Shampoo og Forever Soft Balsam // 3. Abonnement på blomster fra Bloomon str. small // 4. Nanna Ditzel Damask dug fra Georg Jensen str. 165cm x 165cm i Mineral Blue // 5. Magsafe 60W strømforsyning til Macbook Pro Retina 13″ // 6. Georg Jensen Moonlight Grapes øreringe i sterlingsølv // 7. Abonnement på Vores Børn // 8. Oral B elektrisk tandbørste // 9. LED fyrfadslys // 10. Harry Potter and The Cursed Child af J. K. Rowling // 11. KeepCup

Det er blevet den tid på året igen – den dag, hvor der er præcis en måned til jul og lidt over to uger til min fødselsdag. Og som altid kommer her en lille liste over ting, jeg ønsker mig og som min familie og venner kan bruge til inspiration, hvis de vil forære mig en lille ting eller to.

English recap: Here it is – this years wishlist for my birthday that’s coming up in just over two weeks.

Leave a Reply