En tur i arkivet – maj

       

Vi er godt inde i maj måned – egentlig nærmer vi os vel slutningen, hvis man skal være analytisk. Men, hvorom alting er, så har jeg igen kigget lidt i arkivet og fundet nogle indlæg jeg synes skal fremhæves fra de forgangne maj måneder på bloggen.

Bland og bag brownie

Jeg lavede den perfekte hjemmegjorte gave til min familie – en hjemmelavet shake’n bake brownie.

Molekyle ByggesætJeg var på tingfinder-tur i store mængder og fik blandt andet dette fine molekyle byggesæt med hjem.

MinidrivhusJeg havde godt gang i drivhuset og holdt jer alle opdaterede med en drivhusstatus. Det er lidt mere end der sker i drivhuset for tiden, men mon ikke jeg nok skal nå at gøre det sommerklart?

saltindbagt lammekølleVi fik saltdejsindbagt lammekølle og dén skal jeg altså lave igen i år, for den smagte fantastisk og var virkelig nem at tilberede!

Frøken Lyngsø Klummeskribent Ugeavisen OdenseJeg blev klummeskribent i Ugeavisen Odense. Det er jeg ikke længere, men det var virkelig sjovt at prøve! I kan stadig finde alle mine klummer her på bloggen, hvis I skulle have lyst til at se, hvad jeg havde at sige dengang.

English recap: I’ve put together yet another flashback to May from the last couple of years.

Leave a Reply