Farvel marts

       

Påskeskål

Jeg tror ikke jeg har haft sådan en fraværende bloggermåned siden denne blog havde sin spæde start. Men derfor skal marts måned siges farvel til på fineste manér – måneden fejlede jo ikke noget – mit fokus var blot andetsteds.

I forgårs hyggede jeg blandt andet med nogle studieveninder på en café nede i byen – vi startede med kaffe og kage, og det udviklede sig så til aftensmad også. Vi havde åbenbart så meget at drøfte, at en kop kaffe og et enkelt stykke kage ikke var nok. Og så starter min april måned med en fantastisk fredag – en af mine kollegaer forsvarer sit speciale og weekenden skal bruges på spejdervennerne!

Farvel marts – du var fin på alle måder.

English recap: I don’t think my blog have had a month with so few posts since I’ve started it some years ago – but even though I haven’t told you much about my whereabouts this month, March was fantastic.

4 Comments on Farvel marts

 1. A+K/VenterPaaVin
  31. marts 2016 at 23:16 (5 år ago)

  Jeg hilser også marts pænt farvel, og håber knopperne springer ud i april 😀

  – A

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Ja! Det ville være skønt hvis vi snart fik lidt forårstegn – jeg synes dog de sidste par dage har været rigtig lækre, i hvert fald i Odense 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Søs / Frk NV
  1. april 2016 at 07:30 (5 år ago)

  Jeg elsker de der venindedates, der ender et helt andet sted end hvad der var planlagt 🙂 Dét siger da et eller andet, og i min optik er det sgu godt!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg er helt enig! 😀

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply