Genbrugsguide: Loppemarked på Havnen

       

Loppemarked paa havnen logo

Loppemarked på Havnen, et fantastisk loppemarked på Havnepladsen ved Londongade ved Odense havn, hvor private sælger ud af deres gemmer. Her finder du alt fra legetøj til retro til antikviteter og spøjse påfund. Markedet finder sted hver søndag fra 9-15 i sommerhalvåret. Hvornår der bliver åbnet op for sæsonen kan du se på deres hjemmeside lige her. Er du interesseret i at få en bod, så kan du også læse om hvordan det foregår på deres hjemmeside.

Jeg er en stor fan af det her loppemarked. Så sent som i dag fandt jeg en masse guld til arvingen for ingen penge og jeg har førhen gjort mange gode kup på netop dette marked. Både vores antikke barskab og en del af mit kongelige stel er fundet her.

Loppemarked på Havnepladsen Odense

Loppemarked på Havnen OdenseLoppemarked Havnepladsen Odense Søndag

English recap: I’ve visited one of my favorite flea markets in Odense today. It is held every sunday during the summer and you can find everything you can dream of.

2 Comments on Genbrugsguide: Loppemarked på Havnen

 1. Jeanette h
  12. juni 2016 at 19:44 (5 år ago)

  Jeg elsker også det faste loppemarked. Der er noget trygt og dejligt over, at det er hver søndag. Har man ingen søndagsplaner kan man altid slendre ned på havnen, og kigge efter små skatte dernede.

  Jeg havde selv en bod dernede sidste år, sammen med min kæreste og en veninde. Det gav altså godt skulle jeg hilse at sige! Jeg fik både knaster i pungen OG fik tømt ud i kælderrummet. Win/win!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Lige nøjagtigt – det er altid godt at have en søndagsaktivitet oppe i ærmet 🙂 Og hvor lyder det godt, at du både tjente lidt lommepenge og fik ryddet op i dine ting på én gang!

  Vh

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply