Helt tæt på #3

       

Jeg synes det var på tide med endnu et “helt tæt på” indlæg. Denne gang med fokus på kærligheden og små finurligheder.
Helt tæt på

 

 

1. Jeg har oplevet forelskelse hele to gange – første gang i mine meget unge dage og anden gang da jeg mødte Mads. Mads er en del af nutiden og fremtiden, ikke mindst, mens min første forelskelse er et overstået kapitel. Det var dog hårdt at give slip – det skete nok egentlig først for alvor, da han blev gift med en anden og fik to børn. Forelskelse er en sjov størrelse..

2. Mht. kærester, så havde jeg min første kæreste i 5. eller 6. klasse. Det holdt vel omkring tre dage, for det var bare lidt nemmere og bedre at være venner.

3. Jeg har engang været kærester med en jeg mødte i Netto – tal om kærlighed ved første blik! hah!

Og med det, nok om kærlighed, forelskelse og kærester.

4. Jeg vil til hver en tid foretrække en Disney film, en Pixars animationsfilm eller en dokumentar over en action film. Det giver os ofte lidt udfordringer når vi i fællesskab skal finde noget i biografen vi begge gider se.

5. Jeg elsker, elsker, elsker flødeskumskager! Vaniljecreme, flødeskum, kiksebunde og fin pynt. Jeg er sikker på det er min indre mormor der er skyld i denne craving.

God weekend!

English recap: I thought it was time for yet another one of these lists with things about my self.

2 Comments on Helt tæt på #3

 1. A+K/VenterPaaVinBlog
  16. april 2016 at 10:06 (5 år ago)

  Åh, Disney er altså svær, at agumentere imod 😀

  – A

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg kunne ikke være mere enig!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply