I morgen

       

Første skoledag Tasken er pakket og klar

Jeg har pakket min taske og jeg har lavet min madpakke. Jeg er klar. I morgen er første dag. Selvom jeg kender alle på afdelingen og har haft min faste gang dér i godt to år så er jeg alligevel spændt. Der venter mig nye udfordringer, nye forventninger – både fra mig selv og andre, og ikke mindst gensyn med kollegaer. Jeg kan næsten ikke vente og jeg har det på samme måde som når man startede på et nyt klassetrin efter sommerferien. Nu vil jeg bare læne mig tilbage, nyde det sidste af søndagen, glædes over, at Mads laver aftensmad og jeg har brugt eftermiddagen på en kaffedate og gåtur med en veninde. Slet ikke tosset. Og en i mine øjne perfekt måde at afslutte min arbejdsløshed på.

English recap: I have my first day as a Ph.D. student tomorrow. Therefore I will enjoy this last evening as unemployed a bit more than usual and look forward to what the future brings.

6 Comments on I morgen

 1. Simone
  3. januar 2016 at 21:10 (5 år ago)

  Endnu engang stort tillykke 🙂 God første dag imorgen!
  Hvor er din lækre taske fra?

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Simone. Min taske er fra Liebeskind Berlin og er virkelig god med både en kort og lang strop og masser af plads 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Søs / Frk NV
  4. januar 2016 at 12:58 (5 år ago)

  Ih god fornøjelse på din første dag! Kan huske jeg stod med samme følelse for 1 år siden – og jeg slap endda for den trælse arbejdsløshed. Jeg havde kun været væk en enkelt måned pga. specialet, men jeg forlod dem som studentermedhjælper og kom tilbage på fuldtid med alt det ansvar som det indebar.

  Håber din første dag bliver god 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Søs, min dag var fantastisk! Jeg hyggede mig virkelig, fik en masse ting at lave og føler jeg kom godt igang med alt det jeg skulle 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Miri
  7. januar 2016 at 06:56 (5 år ago)

  Nye begyndelser – nervøse, spændte og fulde af eventyr 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg er helt enig og hvilket eventyr 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply