Jeg bringer en servicemeddelelse

       

Dining week

Min servicemeddelelse skal handle om mad – for de af Jer der kender mig godt, tænker I sikkert: Selvfølgelig! Hvad ellers? Men hvor altid er, vil jeg bare tippe lidt om Dining Week. En uge, hvor restauranter i hele Danmark har sammensat en tre-retters menu de sælger ud til 200kr. pr. person. Drikkevarer udover vand er for egen regning, men det er altså et tilbud der vil noget. Vi har lige købt fire billetter så vi og bedsteveninden og hendes kæreste kan hygge os en almindelig mandag i februar. Og nu kan jeg så bare vente i spænding til vi skal ud og spise os tykke og mætte i god mad.

English recap: I just wanted to tell you about Dining Week, where a lot of restaurants all over Denmark have made a three course menu at a lower price than normal – we just ordered four tickets and now I can’t wait til we will have a nice evening with my best friend and her boyfriend.

4 Comments on Jeg bringer en servicemeddelelse

 1. Rebekka
  20. januar 2016 at 18:57 (5 år ago)

  Det et også et fedt koncept 🙂 Vi skal spise hos Bdr Price, glæder mig 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Ja det er så! Brdr. Price lyder også fantastisk 🙂

  Vh

  [Reply]

  Svar
 2. A+K/VenterPaaVinBlog
  20. januar 2016 at 22:19 (5 år ago)

  Ih, det er altså en svært hyggelig ide 😀 God tur.

  – Anne

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Dét er det Anne – Der er stadig billetter at få til rigtig mange af de steder som deltager, så du kan jo snuppe idéen og invitere nogle veninder på middag? 🙂

  Vh

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply