Jeg fik blandt andet en lagkage af træ

       

Jeg havde fødselsdag i forgårs – tirsdag d. 13., hvor resten af landet fejrede Luciadag, fejrede jeg endnu et år af mit eventyr. Og for første gang i 28 år havde jeg ikke rigtig lyst til at fejre min fødselsdag. Jeg kunne ikke helt overskue det, faktisk. Tanken om huset fuld af folk, glade, skønne mennesker, snak, larm og værtinderolle. Det tiltalte mig ikke rigtigt. Men, samtidig var jeg lidt småsur på mig selv, for hvorfor i alverden gad jeg ikke blive fejret – jeg elsker det jo! Jeg tror Mads opfangede min splittelse, for han havde inviteret mine forældre over til aftensmad uden at jeg vidste om det. Så da jeg kom hjem fra posthuset, godt udkørt efter verdens længste kø og et nummersystem, der ikke helt fungerede, sad de dér i sofaen med deres barnebarn i armene. Og jeg blev glad, rigtig glad, for det var lige præcis dét jeg havde lyst til, jeg vidste det bare ikke selv. Vi hyggede, vi grinede, vi lavede lasagne til aftensmad. Det hele var stille og roligt og hyggeligt, og lige som jeg ville have det. Og så endte jeg med at blive fejret alligevel.

Blandt årets gavehøst var blandt andet ovenviste lagkage af træ. Jeg havde jo ønsket mig en lagkage, som min mor sagde. Så det fik jeg. Den er fjollet og dum, men lige i min ånd og jeg er rigtig glad for den.

English recap: I got a surprise visit from my parents Tuesday evening for my birthday celebration and thy brought me a danish layer cake made of wood – it is silly and perhaps a little stupid, but I love it!

2 Comments on Jeg fik blandt andet en lagkage af træ

 1. www.skøreliv.dk
  16. december 2016 at 11:53 (4 år ago)

  Posthuset tager jo livet af enhver! Stort tillykke med fødselsdagen; godt at du blev fejret trods alt… ❤️

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Dét har du ret i! Og tak.

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply