Køkkenupdate

       


Vi er stadig køkkenløse herhjemme og alt vores tid går med det delvist spontane projekt. Derfor er der også kedsommeligt stille herinde. I skal dog ikke snydes for en update og en forvisning om, at det snart har en ende.

Der er lagt nyt gulv, vægge og lofter er malet færdige og elementerne til det nye køkken er sat op, men så er der ikke sket mere. Vi er havnet i en leveringsventetid, hvor vi afventer modtagelse af de mange ting vi har købt på nettet. I dag kom vasken og armaturet, i morgen får vi hjælp med montering af bordpladen og så ville det være skønt hvis hvidevarerne kom senest fredag, så de kunne blive tilsluttet og monteret. Men vi holder humøret højt og venter spændt. Og så drømmer vi om når køkkenet står færdigt.

English recap: We’re still without a functioning kitchen but we’re getting there in a somewhat slow pace. This week will be all about the counter top and the appliances.

4 Comments on Køkkenupdate

 1. Søs / Frk NV
  30. juni 2016 at 15:12 (5 år ago)

  Det bliver da så lækkert, når det engang bliver færdigt 🙂 Får I en del take away imens? 😉

  Vi er pt. igang med at indsamle tilbud på at få totalrenoveret vores badeværelse her til efteråret, og jeg ser ikke frem til at bo i byggerod. Men jeg ser meget frem til resultatet, så jeg må leve med det 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Åh, take-away – mind mig ikke om det! Alt jeg drømmer om i øjeblikket er et helt almindeligt hjemmelavet måltid mad 🙂 Men du har ret, byggerod og købemad er okay så længe det er en begrænset periode, for som du selv siger, så er guleroden stor i den anden ende! 🙂

  Det lyder spændende med nyt badeværelse – vi var over vores dengang vi flyttede ind, så det har vi ordnet 🙂

  Vh

  [Reply]

  Svar
 2. Nikki Lund
  4. juli 2016 at 20:32 (5 år ago)

  Jeg er sikker på, at det nok skal blive rigtig godt! 🙂
  God aften!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Dét er jeg slet ikke i tvivl om, Nikki 🙂
  Vh

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply