Min kafferejse

       

Espressomaskine Dualit Nespresso Mit baristahjørne Min elskede espresso

Kaffe. Kaffe. Kaffe. Sort guld, voksendrik og opkvikningsmiddel på de trætteste morgener. Den sorte drik som så mange nyder og som jeg brugte mange år på ikke at kunne fordrage er nu en storfavorit herhjemme! Jeg elsker kaffe, eller i hvert fald kaffe med mælk, som nok i virkeligheden oftest bliver mælk med kaffe i.

Det startede ligeså stille ud med cafe latte på caféer. Så købte jeg min elskede espressomaskine og er stadig glad for den, omend den ikke bliver brugt så ofte som jeg havde håbet – den er lidt bøvlet og man laver ikke bare lige en kop kaffe. Derfor har jeg valgt at min lille kaffe-maskinpark i dag skulle suppleres med en Nespresso. Nemt. Hurtigt. Og godt.

Købet af den lille sorte blev argumenteret med morgenkaffe princippet. Et princip der går ud på, at jeg ikke rigtig gider det der med at kværne kaffe, stampe kaffe, brygge espresso, steame mælk og ikke mindst rengøre espressomaskinen om morgenen, hvorfor jeg ikke har gjort det så meget i morgenkaffe. Nu er det slut. Morgenkaffen er reddet. Omend det bliver med en slat kold mælk i i stedet for lækker steamet mælk, men sådan må det være.

English recap: I’ve become so obsessed with coffee that I now have bought my self a Nespresso so that the cup every morning will be a bit easier than making it on my espresso machine that both needs a lot of work and a lot of cleaning afterwards.

2 Comments on Min kafferejse

 1. Jeanette h
  7. januar 2016 at 22:36 (5 år ago)

  Jeg er blevet rigtig glad for pulverkafferne fra Beanies. Ja ja jeg ved godt, at det ikke tæller som “rigtig” kaffe, men de er virkelig gode. Især for folk, der skal have deres kaffe med lidt mælk. De kan fåes flere steder i Odense. Og så er det nemlig dejlig nemt om morgenen, hvor vi ikke drikker en hel kande inden vi skal afsted herhjemmefra. Jeg har også en kapselmaskine, men ved gud, hvor er kapslerne dog bare dyre synes jeg! Så det bliver kun når su-budgettet tillader kapslerne på tilbud. Det er ellers også dejlig nemt – og lidt mere luksus end pulveret.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Så må din kapselkaffe være til de særlige øjeblikke 🙂 Selvfølgelig koster de også mere end helt almindelige kaffe fra en kaffemaskine, men jeg synes de smager godt og så kan jeg godt lide, at det er nemt og varierende med alle de smagsvarianter der er – indtil videre er jeg i hvert fald fan!

  Vh

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply