Min oldemors strikkede uldluffer

       

Oldemors uldluffer

Godmorgen! Jeg er straks på vej ud af døren – arbejdet kalder. Jeg skal lave et forsøg i laboratoriet, så første halvdel af weekenden skal bruges på arbejde – dog stærkt forfulgt af hygge med en veninde i eftermiddag og aften. Men, det var jo slet ikke det som det skulle handle om i dag. Det skal handle om et par der står mig nær.

Jeg elsker kvalitet, jeg elsker uld og jeg elsker håndværk der holder. Og min afdøde oldemors gamle uldluffer er alle tre ting på én gang. De er strikket i et traditionelt færøsk mønster i den traditionelle brune og råhvide kombination og er noget ganske særligt for mig, og min familie. Og så holder de mine hænder og fingre dejlig varme i disse dage, hvor det altså er lidt koldt når man cykler af sted om morgenen. Og godt håndværk og god kvalitet må de være, for med over tyve år på bagen kan det jo ikke være anderledes. Det taler lidt for sig selv. Jeg håber inderligt de klarer tyve år mere!

English recap: Good morning! I’m of to work right about now, but before I left home I wanted to show you a pair of my favorite mittens. They are knitted by my great grandmother about twenty years ago. Today she’s in heaven, but some of her belongings are still here – I hope these mittens will last another twenty years at least.

2 Comments on Min oldemors strikkede uldluffer

 1. Pernille
  17. januar 2016 at 17:51 (5 år ago)

  Hvor er de lækre. Elsker mønsteret. Det er vildt, at de har holdt i 20 år, men det vidner, som du selv siger, om virkelig god kvalitet og godt håndarbejde.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak – jeg er virkelig også glade for dem og ja, det er så sejt, at de har holdt så længe! 😀

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply