Mit almindelige liv – En fotoudfordring

       

Fotoudfordring

God eftermiddag! Og velkommen til 2016 – jeg håber du kom godt ind i det nye år? Med det nye år kom også måneden for nytårsforsætter og slankekurer, ikke mindst. Jeg er til ingen af delene og så alligevel, for jeg har givet mig selv en udfordring. For et år siden købte jeg et online fotokursus fra A Beautiful Mess i den hensigt, at jeg skulle blive en haj til at tage billeder. Og jeg øvede mig også i hele to dage, før hverdagen tog over og jeg fik for travlt med en masse andet. Forleden kiggede jeg fotokurset igennem igen og blev endnu engang helt fanget af fotoens kunst.

Derfor giver jeg nu mig selv en udfordring: En ugentlig gruppe af billeder med et bestemt tema, et helt år – 52 uger med hver sin vinkel på mit helt almindelige liv. Vil du være med skal du være hjertelig velkommen, hvis ikke, skal du være hjertelig velkommen til bare at følge med. Og så er det nye år vidst i gang.

English recap: Last year I bought myself an online photo course from A Beautiful Mess and although I had the best intensions, I never got to use it properly. Therefore I now give my self the challenge to take a bunch of photos with a theme every week in 2016 – 52 weeks with its own themed photos from my everyday, ordinary life.

4 Comments on Mit almindelige liv – En fotoudfordring

 1. Joan
  1. januar 2016 at 15:47 (5 år ago)

  Det lyder jo også en rigtig god ide..Hvorfor er jeg ikke har stødt på din blog før nu 😉 jeg er fast følger frem over. Skøn blog du har 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak, og hvorfor du ikke har været her forbi før kan jeg ikke svare dig på – jeg er bare glad for at du fandt vej herhen 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Louise Andrea
  6. januar 2016 at 12:19 (5 år ago)

  Har også først LIGE fundet vejen til din blog og hvilken herlig blog. (følger med på Bloglovin’ fra nu af)
  Jamen det er en skøn udfordring du givet dig selv, glæder mig til at følge med hvordan det kommer til at løbe af stablen. (måske du laver indlæg med foto tips?)

  – Louise

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Velkommen til! Og tak. Jeg håber da jeg kan overholde min egen udfordring, hah! Og fotottips? Måske det ikke var nogen helt dum idé 🙂 Det må jeg lige overveje om jeg ikke kan lave et indlæg eller to, når jeg lige kommer i gang og lærer det selv.

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply