Mit almindelige liv: Uge 1 – Godmorgen

       

God søndag! Jeg har som tidligere skrevet, givet mig selv en udfordring i 2016: En gruppe af billeder med et bestemt tema, én gang om ugen et helt år – 52 uger med hver sin vinkel på mit helt almindelige liv. Dette er første uge og temaet er godmorgen. Jen tænker det bliver en ny søndagsting sådan at komme med ugens temabilleder, så uden videre introduktion er her hvordan jeg tolkede ugens tema:

Mit almindelige liv godmorgen Mit almindelige liv godmorgen My everyday life goodmorning

Temaet var faktisk lidt svært at få gode billeder af, for det er noget så mørkt om morgenen når vi vågner ved seks-halv syv tiden. Derfor blev billederne taget i dag, hvor vi virkelig er i søndagsstemning og derfor sov lidt længere. Som det ofte sker når vi sover længere end normalt får vi besøg af en kat eller nogle gange to, for så kan vi altså godt se at stå op!

Til næste uge er temaet Guilty pleasures, eller syndige fornøjelser som eftersigende er den bedste danske oversættelse af det ord. Og som tidligere skrevet skal du være velkommen til at være med.

English recap: This week the theme of my every day photo challenge is good morning. If you want to join, then next weeks theme will be guilty pleasures.

6 Comments on Mit almindelige liv: Uge 1 – Godmorgen

 1. Søs / Frk NV
  10. januar 2016 at 16:45 (6 år ago)

  Haha, vores to små kræ har det også med at hoppe op i sengen, hyle o.l. for at få opmærksomhed, når vi bliver liggende i sengen i weekenden. Og vi sover ikke engang længe, måske til omkring kl. 8. Men kattene er klar over, at det er senere end hvad vi gør i hverdagen, og det kan da virkelig ikke passe, når de skal have mad 😉

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha! Det er lige præcis det samme scenarie, der udspiller sig hjemme hos os – dumme dyr 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Eightytwo.dk || Livets finurligheder
  10. januar 2016 at 21:34 (6 år ago)

  Synes det er et super initiativ…. Thumps all up.

  Synes det nogen herlige billeder i denne uges tema og ser frem til næste serie. 🙂

  – Louise

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Louise, jeg er glad for at du vil følge med 🙂 Jeg synes i hvert fald selv det er en god måde at få fanget nogle motiver, der i hverdagen bliver lidt for “hverdagsagtige” hvis du forstår.

  Vh

  [Reply]

  Svar
 3. Girl Interrupted
  11. januar 2016 at 07:20 (6 år ago)

  Jeg ser frem til at følge denne fine føljeton! Det er simpelthen sådan en god idé! Hvem sætter ugens tema? Gør du selv det?

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg lader mig inspirere af det online fotokursus jeg omtaler i første indlæg, det som jeg købte for et år siden – så ja, jeg fastsætter selv delvist ugens tema 🙂 Og det glæder mig, at du vil følge med!

  Vh

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply