Mit almindelige liv: Uge 2 – Guilty Pleasure

       

Jeg håber I nyder jeres weekend. Og med søndag er det blevet tid til at vise Jer billederne for uge 2 i min udfordring. Ugens tema var guilty pleasure og manner hvor jeg fandt det svært! Jeg har mange guilty pleasures vil jeg mene, men at fotografere dem er en anden sag.

Sushi Rolige søndage

Jeg var på arbejde i går efterfulgt af venindehygge om aftenen som resulterede i sushi fra yndlingsstedet, bragt ud, for vi gad ikke hente det selv. Og jeg anser i særdeleshed god mad, venindehygge og godt selskab som min guilty pleasure. Jeg kan aldrig få nok af det! Noget andet jeg heller ikke kan få nok af er eftermiddagslurer. Det er simpelthen så rart at give sig selv lov til en powernap på en halv time.

Til næste uge er temaet Natur – ganske vidst er januar måned ikke den måned jeg forbinder med natur, for alt ligger ligesom brak, men det kan også have sin skønhed.

English recap: This week the theme was guilty pleasures and I hadn’t thought it would be so difficult, but it sure was. I have a lot of guilty pleasures, but photographing them is hard! Un Saturday I ended up having sushi with a friend (eating and having good company at the same time is my thing!) and today I even got a power nap which is yet another one of my guilty pleasures. Next week the theme is Nature.

Leave a Reply