Mit almindelige liv: Uge 3 – Natur

       

Jeg er ramt af søndagen – jeg synes virkelig jeg er træt og er netop vågnet fra en dejlig middagslur (hvilket var en af mine guilty pleasures fra sidste uge). Denne uge var temaet natur og vejret kom jo til at vise sig fra sin flotteste side med snevejr og kulde, og tøvejr godt nok, så ugens billeder afspejler begge dele.

Sne i Munke Mose Årets snemand Klar himmel Tøvejr Tøvejr

Denne gang har jeg haft taget billederne både med min telefon og med spejlrefleks. Det rigtige kamera tager klart de bedste billeder, men telefonen har man altid ved hånden, så den måtte i brug, da vi i går gik en tur i Munke Mose og fandt Snemand Frost. I morges vågnede jeg til en skøn udsigt fra soveværelset og i formiddags var jeg lige ude og tage de sidste billeder af sneen inden den helt forsvandt.

Til næste uge er temaet Eftermiddagshygge. Jeg tænker jeg får det nemt med den her eftersom jeg anser eftermiddagshygge som min specialitet.

English recap: We’ve had both snow, cold and thaw this weekend and I’ve tried to capture it the best way with the camera. Nest week the theme is afternoon “hygge”. Hygge is a danish thing that best gets translated into cosiness and comfort.

Leave a Reply