Mit almindelige liv: Uge 4 – Eftermiddagshygge

       

Fjerde søndag i træk – nu må denne min lille fotoføljeton vidst være blevet en tradition. I hvert fald synes jeg det er sjovt at lave netop denne type indlæg om søndagen og mindst ligeså sjovt at fare rundt med mit kamera i ugens løb og finde øjeblikke, der passer under ugens tema.

FastelavnsbolleBolle med nutella

En varm kop the

Eftermiddagsvejr

Frugtsalat og instagram

Som jeg havde forudset, var eftermiddagshygge ikke svært – jeg elsker det og nyder at sætte mig en times tid alene når jeg kommer hjem fra arbejdet. Gerne med en kop kaffe eller the, en god bog eller et afsnit af en tv-serie på netflix. Jeg ynder også at bruge noget tid på både instagram og pinterest og lige få koblet fra.

Til næste uge er temaet; hvad min taske gemmer – umiddelbart et forunderligt emne, men jeg tænker det vil være noget så sjovt at se, hvad jeg slæbte med mig rundt om nogle år.

English recap: This weeks theme was an easy one for me as I really enjoy spending time for my self in the afternoon reading, watching an episode of one of my favorite series on netflix or just drinking af good cup of coffee or tea.

Leave a Reply