Mit almindelige liv: Uge 5 – Hvad min taske gemmer

       

Min blog har opført sig mærkeligt – jeg har hverken kunne logge ind, skrive indlæg eller planlægge udgivelser – derfor er dette mit faste søndagsindlæg blevet til et tirsdagsindlæg i stedet. Nu virker bloggen igen!

Min taskes indhold Hvad jeg har i min taske

Men hvad gemmer der sig så i min taske? For tiden bruger jeg især denne bumbag fra Maanii for Adax, men også en anden lækker skuldertaske fra Liebeskind Berlin. Udover selve tasken har jeg som regel pung, mobil, headset, adgangskort til arbejdet og nøgler til samme sted. En håndcreme og læbepomade og mine briller. Egentlig ganske kedeligt, men nok så hverdagsrelevant.

Til næste uge er emnet: Silhouette. Jeg tror det bliver ganske sjovt og et emne med stor variation.

English recap: For some unknown reason I have had trouble with entering my blog page and therefore this post that normally would be posted on a sunday became a Tuesday thing instead.

2 Comments on Mit almindelige liv: Uge 5 – Hvad min taske gemmer

 1. Stopacta
  14. februar 2016 at 19:28 (5 år ago)

  Hehe, lidt rart at se nogen med en helt almindelig taske som man kan relatere til… i stedet for tasker fyldt med flotte, instagram-værdige smoothies, granola barer og et ton af andre ting man gerne ville have men som ikke er nødvendige!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha! Sådan havde jeg slet ikke tænkt på det, men jeg giver dig helt ret – på dét punkt er min taske ganske almindelig 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply