Mit almindelige liv: Uge 6 – Silhouette

       

Jeg har sprunget over, hvor gærdet var lavest med sidste uges tema. Én af grundende kunne være dovenskab eller glemsomhed, men den jeg hælder mest til er at give sygdom skylden. Jeg har været nede og ligge siden torsdag og er først i dag ved at være fuldt ovenpå. Godt nok stadig med lidt ømt hoved og hals, men nu må det få en ende. Jeg skal trods alt ud og hygge med nogle venner i aften i anledningen af Dining Week.

Silhouette

Som sagt var inspirationen helt væk. Silhouette var ellers et fantastisk tema, men min fantasi rakte ikke længere end til et hjerte formet med hænderne. Det var trods alt den store kærlighedsdag i går.

Næste uges tema er: Små bidder af mig og jeg håber virkelig, at min inspiration vender tilbage!

English recap: The past week I have been sick why the inspiration was all gone. All I could come up with was this heart shape with my hands. Next weeks theme is Little pieces of me and I so hope my inspiration is back.

Leave a Reply