Om en måned, præcis

       

Der er i dag en måned til min fødselsdag, præcis. Ikke at kagen på billederne har noget som helst at gøre med det, men vi var i søndagsstemning herhjemme og en kage blev der bagt. Og hvilken kage – den nemmeste og bedste chokoladekage længe, med virkelig meget chokolade i. Naboerne fik også et stykke, så alle var glade og chokolademætte.

Men tilbage til den der kommende fødselsdag. Om en måned. Med fejring og gæster og gaver, ikke mindst. Selvom jeg er langt tættere på 30 end på 20, så er jeg stadig svært begejstret for hele gaveriet. Jeg vil straks gå i gang med produktion af ønskelisten – den bedste inspirationskilde til dem, der måske kunne tænke sig at forære mig en gave. Og inspiration er hvad den skal bruges til, den er ikke ment som en indkøbsliste. Og med det sagt, god søndag. Det var egentlig mest af alt det jeg ville sige.

English recap: Today there’s one month until my birthday and because of that and because we were in the mood for some homemade cake, I baked the easiest and most delicious chocolate cake. Have a nice Sunday.

Leave a Reply