15 grunde til at smile

       

Jeg er græsenke igen. Mads er endnu engang fløjet om på den anden side af jorden på forretningstur alt imens Septemberbarnet og jeg hygger os så godt vi kan herhjemme. Jeg indrømmer, det ikke er verdens sjoveste at være alene med hende alle døgnets timer, men så er det nu heller ikke værre. For ikke at blive en sortseer har jeg samlet en liste med 15 grunde til at smile, for når alt kommer til alt, så har vi det jo godt. Og Mads kommer hjem lige om lidt. Heldigvis.

 1. Kram
 2. Våde smækkys fra Septemberbarnet
 3. Vores skovkatte
 4. Chokolade
 5. Joël Dickers Bogen om Baltimorefamilien – jeg har endnu ikke læst den, men bestilt den på nettet og går i disse dage og afventer dens ankomst. Jeg var vildt med Sandheden om Harry Quebert af samme forfatter, så jeg har store håb for denne efterfølger
 6. Fremmede, der smiler tilbage
 7. Duften af nybagt kage
 8. Disney film
 9. Nyvasket sengetøj
 10. Min blog – tænk, at jeg har haft dette lille sted på nettet i over syv år!
 11. Når Septemberbarnet smiler og griner
 12. Eftermiddagslurer
 13. At slikke skålen for kagedej
 14. Et rent ogopryddet hjem
 15. Friske blomster

God mandag!

English recap: I’ve listed 15 reasons to smile – I’m home alone once again due to a business trip for my boyfriend and therefore I needed 15 reasons to make me smile even though I’m parenting all by myself these days.

Leave a Reply