En barselspodcast: Voksen ABC

       

Med-mødre, barselskollegaer og andet godtfolk med små poder! Vi får alle gået nogle kilometer med en barnevogn i forsøget på at få vores afkom til at tage en lur – jeg gør, for i øjeblikket sover Septemberbarnet bedst, hvis kareten er i bevægelse. Og så går det dér gåturshygge hen og bliver lidt langhåret. Derfor vil jeg tippe om en podcast jeg har opdaget, der gør de lange sov-nu-din-lille-tyran-gåture lidt bedre. Eller til de stunder, hvor hun endelig sover og man gerne vil have lidt alene-hygge.

Voksen ABCVoksen ABC. En meget ny og noget anderledes podcast med Rachel og Cecilie, deres smørbløde stemmer og en Mads & Monopolet-stemning. De har påtaget sig den opgave at lave et voksen ABC som vi kender dem til børn. De har netop udgivet bogstavet B, så der er rig mulighed for at springe på og følge med. Jeg er fan og nyder at grine med eller krumme tæer i ders selskab.

English recap: I’ve discovered a new podcast that makes me laugh all the time. It’s the perfect maternity podcast. Unfortunately, it’s in danish.

1 Comment on En barselspodcast: Voksen ABC

  1. Girl Interrupted
    6. september 2017 at 10:17 (3 år ago)

    Tak for tippet! Den søde ventetid blev lige pludselig lidt sjovere! Tak for det.

    [Reply]

    Svar

Leave a Reply