Kanelsneglebrød

Jeg elsker kanelsnegle. Kanelbullar. Kanelsnurrer. Bagværk med kanel i al almindelighed. Og her til aften fik jeg lyst til at bage noget med kanel. Det skyldes måske de lækre kanelsnegle en kollegas søn havde bagt i går og fået sin far til at tage med til os på arbejdet? De var i hvert fald gode og jeg lod mig nok inspirere, da valget faldt på kanelsneglebrød, da jeg selv gik i gang med gær, sukker og røremaskinen.

Kanelsneglebrødet er ganske simpelt. Jeg brugte en standard kanelsnegleopskrift, men i stedet for at skære sneglene ud af den sammenrullede pølse, klippede jeg hak i istedet og foldede de halvt afklippede snegle ud til siden. Så lidt æg og perlesukker på toppen og i ovnen. Og så var der serveret.

English recap: I made cinnamon bun bread this afternoon.

Share on FacebookPin on PinterestShare on TumblrTweet about this on Twitter

2 Comments on Kanelsneglebrød

  1. Annemette
    12. november 2017 at 22:45 (3 måneder ago)

    Mmmm jeg har det ligesom dig, alt bagværk med kanel er godt 😉

    Måske jeg snart skulle tage mig sammen og lave kanelsneglebrød, kanelsnurrer, eller en kanelstjerne som jeg bliver ved at støde på rundt omkring på nettet 😉

    [Reply]

    Kristina Reply:

    Årh, det lyder da som en rigtig god idé :)
    Vh

    [Reply]

    Svar

Leave a Reply