Mit almindelige liv: Uge 21 – Little library ved Fruens Bøge

       

Ta’ en bog – Gi’ en bog. Sådan står der skrevet på Little library ved Fruens Bøge, så det gjorde jeg. Jeg tog en pixibog til P og satte et eksemplar af “Mit smukke genom” af Lone Frank ind. Nu står den dér blandt andre gratis bøger som du kan vælge imellem, hvis dine veje kommer forbi den lille grønne kasse ved søen. Det er ikke sidste gang jeg tager en bog – det er helt sikkert og da jeg for nylig har ryddet op i bogreolen er det heller ikke sidste gang jeg giver en bog til det lille bibliotek.

Har du været forbi og enten taget eller givet? 

English recap: We went for a walk today and came across this little library at Fruens Bøge in Odense. I took a pixie book for our daughter and left behind a book about the human genome.

2 Comments on Mit almindelige liv: Uge 21 – Little library ved Fruens Bøge

 1. VenterPaaVinBlog
  28. maj 2017 at 21:53 (3 år ago)

  Det er så fedt et koncept, min Arnold Busk i Aalborg har også en sådan reol.

  – A

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Fedt! Jeg har aldrig set dem i bogbutikkerne før, men det er da et super koncept 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply