Mit bidrag til Håndværk og Design

       

Det startede en forårsdag for to år siden da jeg var på håndværksmarked i Det Nordatlantiske Hus under Havnekulturfestivalen i Odense. Her kom Rachel forbi med en flok veninder og foruden at investere i en pude og et armbånd, tog hun billeder af mine ting og sager, og så snakkede vi. Om design. Om håndværk. Om mine ting og hendes nye bog. Og på den måde gik det til, at nogle af de ting jeg har lavet blev gode ideer til andre i Rachel og Oves bog: Håndværk & Design – Et fag i skolen. Det skulle ganske vidst tage mig lidt til at få fingrene i bogen på biblioteket, men nu skete det og jeg fik endelig set resultatet. Og jeg er sgu lidt stolt!

English recap: Some of my things are featured in a new book by Rachel and Ove for schoolchildren.

2 Comments on Mit bidrag til Håndværk og Design

 1. Durita
  16. marts 2017 at 12:59 (3 år ago)

  Ej, hvor sejt! Dine fine ting fortjener at inspirere andre mennesker 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Durita!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply