lær mig at kende

Frøken Lyngsø

Hej, jeg er Kristina! Jeg er en 27-årig ung voksen, med rødder både på Færøerne og i Danmark, oprindeligt fra et sted på Sjælland, men nu bosat i Odense med kæreste og katte. Jeg  er lidt af en sammensat person; på den ene side er jeg fan af luksus og komfort, på den anden, vild med det primitive. Jeg er et madøre, elsker brun sovs med ribsgelé og syltede agurker og synes dampet broccoli er undervurderet. Jeg er spejder, friluftsmenneske, udstyrsnørd og naturelsker. Og så er jeg autodidakt designer og lidt af en skabskunstner. Ydermere er jeg nyuddannet forsker med en kandidatgrad i biomedicin og for nyligt blevet Ph.D studerende. Med alt det i baggagen forsøger jeg at jonglere rundt med min tid og få så meget som muligt ud af det hele.

Velkommen til!

English recap: Frøken Lyngsø is my blog about my everyday life in Denmark and what it brings. I’m a scout, an autodidact designer and artist, and I finished my masters degree in biomedicine at the university a few months back. Welcome!

4 Comments on lær mig at kende

 1. Pia
  5. januar 2014 at 22:25 (3 år ago)

  Super fed blog. Gode, inspirerende og hyggelige indlæg. Tak for den flotte omtale :-) glæder mig til at se mere fra dig.
  Hilsen Pia

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Pia! Jeg glæder mig også til at vise frem på bloggen 😀

  [Reply]

  Svar
 2. Mikkel
  9. april 2015 at 18:22 (2 år ago)

  Hej Kristina.
  Kom tilfældigt forbi din blog i min søgen efter Henning Koppel lommeur som du har som gaveønske.
  Ved du om det stadig kan købes?

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Hej Mikkel,
  Det ved jeg desværre ikke om det kan – måske på nettet et sted?
  Vh

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply