Det kan vel ikke være så svært..

       

.. at sy denne herlige puf fra Rice selv.. Det er jo bare nogle stofrester, som jeg har masser af.. Købte en del nye lækre stofrester på genbrugsmarkedet i OCC.. Det er jo egentlig bare at sy et stort græsker og så købe noget billigt fyld, eller nogle skumkugler, der normalt bruges til sækkestole, og så skulle den være hjemme!

3 Comments on Det kan vel ikke være så svært..

 1. Katja
  4. juli 2011 at 12:32 (10 år ago)

  Hej.

  Jeg er på udkig efter inspiration til at sy min egen puf, og den ser rigtig fin ud, den du har lavet. Har du nogle mål til stoffet mv.? Er ikke så garvet syerske, men forestiller mig det er ok let 🙂 (?)

  Mvh
  Katja

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Hej Katja!
  Her må jeg nok skuffe dig, for puffen er kun blevet ved tanken – Billedet har jeg fundet på google, da jeg søgte efter en puf. Måske jeg skulle til at i gang med den, hvem ved?

  Jeg har dog gjort mig nogle tanker om, hvordan den skal laves og tænker at man laver en stor rund pude og så bagefter påsætter knap og snore så de strammer puden ind, hvis du forstår 🙂

  Kristina

  [Reply]

  Svar
 2. Katja
  5. juli 2011 at 20:25 (10 år ago)

  Ok, det er bare helt fint.

  Jeg har vist fundet mig lidt inspiration i et gammelt Hendes Verden i stedet, som jeg kører videre med.

  Men tak for svar 🙂
  Katja

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply