Jeg (hjerte) mormormad

       

Jeg har en rygrad som en regnorm når det kommer til mormormad – jeg elsker det! Jeg kan slet ikke få nok, så da aftensmaden stod på stegt flæsk med persillesovs og kartofler den anden dag var jeg i den syvende himmel! Mums! Nu kan jeg så bare sidde og glæde mig til den står på samme menu i aften – der var nemlig rester tilbage, så længe leve rester! (Når de altså er stegt flæsk og kartofler, sovsen må vi lave på ny)

4 Comments on Jeg (hjerte) mormormad

 1. Lene
  15. november 2011 at 09:27 (10 år ago)

  Sikke en dejlig rygrad du har dig, den er ivertfald god til at lave mormormad! Hvor ser det bare godt ud! Vær glad for, at du ikke er min nabo, for så havde jeg inviteret mig selv på aftensmad ;0)

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Du skal da være velkommen, hvis du en dag kommer forbi! Jeg er blevet opdraget til at lave mad til fire – og da vi kun er to, er der altid mad til overs!

  [Reply]

  Svar
 2. Lene
  18. november 2011 at 16:37 (10 år ago)

  Hvor er du sød og gæstfri ;0) God weekend til dig

  [Reply]

  Svar
 3. Vibeke
  27. november 2011 at 19:58 (10 år ago)

  Også mig. Sovs sovs sovs, du er min bedste ven..:-)

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply