Jeg forebygger baktusser og vira med c-vitamin

       

November og resten af vinterhalvåret er en tid, hvor baktusserne venter i alle hjørner og kroge. Jeg bliver som regel ramt af både halskriller og forkølelse. Men, men, men nu skal det være fortid for jeg er gået i beredskab og indtager rå mængder c-vitamin (også kaldet ascorbinsyre, men jeg lader nørderiet ligge og kalder det for c-vitamin) i form af citrusfrugter som klementiner, appelsiner, madariner og generelt bare citrusfrugter! Jeg elsker det – Det er friskt og lækkert, og her i hjemmet bliver der konsumeret en del citrusfrugter i de mørke måneder. Nu kan jeg med god samvittighed gå vintermånederne i møde, forhåbentlig uden for meget sygdom – jeg har nemlig givet mit immunforsvar en overhæling!

2 Comments on Jeg forebygger baktusser og vira med c-vitamin

 1. Malene
  16. november 2011 at 17:21 (10 år ago)

  God bedring. Jeg har haft gode oplevelser med Echina Force.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg heldigvis ikke syg endnu – heldigvis! Jeg forebygger bare med en masse c-vitamin – Satser på det holder mig sygdomsfri vinteren over.

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply