Det der med farvekombinationer

       

Jeg har kastet mig ud i projekt “strik min aller første trøje, helt selv”. Jeg har fundet en opskrift, ja faktisk to, men jeg plukker lidt fra dem begge og håber (krydser virkelig fingre) på at det bliver et godt resultat. Jeg har været i min yndlings garnbutik og storkøbt garn, jeg er begyndt og det går fint med mønster og opskrift, men det er alligevel bare ikke helt godt. Nu piller jeg altså det hele op igen! Farverne er bare ikke helt de rigtige. Jeg er allerede begyndt på version to, med hvid kant i stedet for koksgrå –  Lad os håbe det ser noget mere rigtig ud når arbejdet skrider fremad? (jeg krydser stadig fingre). Det triste pille-op arbejde forsødes selvfølgelig med en chai latte, mmm!

2 Comments on Det der med farvekombinationer

 1. rosalina
  13. april 2012 at 10:00 (9 år ago)

  Det lyder spændende – og lækre billeder! JEg har selv længe gået og overvejet om jeg skulle kaste mig ud i at strikke en sweater efter en opskrift, men bare et enkelt blik på opskriften – så giver jeg op. Jeg må hellere øve mig lidt mere først 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Stina
  13. april 2012 at 15:46 (9 år ago)

  Ærgeligt det ikke passede så godt sammen første gang! jeg håber, du får en fin trøje ud af det 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply