Det endte med 500 visitkort

       

Her kommer historien om, hvordan jeg endte op med 500 visitkort.

Jeg har længe overvejet indkøb og fremstilling af visitkort – tanken var egentlig, at mine smykker og kreationer skulle have et visitkort påmonteret, hvis de skulle gives i gave eller sælges, sådan for at det hele ser lidt smart ud. Tanken var også, at jeg skulle kunne aflevere mine kontaktoplysninger på en smart måde når jeg går ture med mit kamera og finder finurligheder, der skal vises frem her på bloggen. Jeg går altså igang med at designe og tænke til tider store tanker og får til sidst sendt en bestilling af sted på 250 kort (jeg ville egentlig kun have haft ca. 100 stk., men 250 er det mindste antal man kan få). Jeg betaler og venter. Og venter. Og venter, og der sker ingenting. Jeg ringer og brokker mig og det hele ender med, at jeg får tilsendt endnu en bestilling på 250 kort.

Som du måske allerede har regnet ud, ender det med at begge bestillinger ankommer på matriklen, både den, der aldrig kom og den der blev lavet efter jeg brokkede mig. Resultatet er nu, at jeg ligger inde med 500 visitkort (eller faktisk kun 496, da familien allerede har fået). Jeg har i hvert fald nok kort, men det er nu slet ikke så galt, jeg er nemlig igang med at finde på nye ting og sager, der snart finder frem til min Amio butik, og dertil skal der jo bruges visitkort.

Leave a Reply