Forårsstemning

       

Det er solskin og der er friske blomster i hele stuen – så er det altså forår! Ja, i hvert fald sådan næsten – det føles i hvert fald som om og jeg nyder det. Det er lige før jeg får fregner!

Ud over at have skabt forårsstemning i hele hytten, har jeg siddet og skrevet på livet løs for at få mit bachelorprojekt færdigt – der er nemlig afleveringsfrist lige rundt om hjørnet og jeg synes jeg mangler en del! Som en lille treat skal jeg til København i aften og opleve noget “cabaret-agtigt” dinnershow, hvor der venter en 4-retter menu i Wallman’s i cirkusbygningen – se, det er noget, der hjælper på motivationen til den bacheloropgave!

Og hvor er det dejligt at se alle Jer, der har tilmeldt sig min give away og meldt Jer som faste læsere – det er fantastisk!

2 Comments on Forårsstemning

 1. Stina
  11. februar 2012 at 14:58 (10 år ago)

  Nogle af de der klassiske forårs blomster var ved at springe ud i min have – men så kom sneen og frosten og slog dem ihjel. Ak ja, det forår må vi vist lidt længer på:)

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Mine julestjerner var også godt på vej, men er nu begravet i sne og is – dog håber jeg at det hele kommer med fuld kraft når først sneen er væk!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply