Fra jord til bord

       

På en sådan forfærdelig, men stadig enorm hyggelig, sommerregnvejrsdag, nyder jeg hjemmedyrket radisse (i ental, da der kun blev til én). Ude i drivhuset er der dog fuld gang i salat og spinat, som nydes i store mængder i disse dage.

Jeg elsker dage som i dag, ikke hver dag selvfølgelig, men bare engang imellem. Dage som i dag, der dufter dejlig af regnvejr og forår og som vander jorden så godt, at der de næste par dage vil vrimle med blomster og flere grøntsager. Udover at nyde lækre sommermadder, læser jeg til eksamen, udtænker give away og pusler med kreative sager – alt sammen noget, der vil komme mere om når jeg er færdig med syslerierne!

1 Comment on Fra jord til bord

  1. Cille
    9. maj 2012 at 16:11 (9 år ago)

    Uh, ja det er lækkert. Jeg har gang i en masse ærter og bønner, bare lige til altanen og glæder mig så meget til at jeg kan nappe den første.

    [Reply]

    Svar

Leave a Reply