Hallo! Hallo, er her nogen?

       

Ja! Ja, jeg er her, men da også kun lige akkurat. Jeg har fået ferie som nævnt tidligere og det, jeg har haft brug for, er at koble af, slappe af, slukke computer og mobil og læse bøger, massere af bøger. Den kombination af afslapning bliver der desværre ikke det bedste bloggeri ud af – derfor har bloggen ligget stille hen, ja næsten helt død hen, og alt blogging har været stoppet (jeg ved godt det er lidt dårlig bloggerstil, men jeg håber da det ikke er gået ud over min bloggerkarma), men det vender nu. Nu er der ny bloggerenergi, nye idéer, nye kreative syslerier og meget andet, der skal vises frem og fortælles om, men først fra i morgen – selvom jeg ikke er den store sportsmand skal jeg altså lige se EM finalen, bare sådan for god ordens skyld.

God søndag!

4 Comments on Hallo! Hallo, er her nogen?

 1. Vibeke Lentz
  1. juli 2012 at 21:43 (9 år ago)

  Det lyder da til du har haft en dejlig ferie, hvad har du læst?

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det har jeg og det bedste er, at jeg har godt 6 ugers ferie endnu, men efter godt en uges blogpause er jeg klar med en masse indlæg 🙂
  Det er faktisk blevet til en del bøger – Jeg har læst Potensgiverne og Glimmerbøsserne af Karin Brunk Holmqvist, Englemagersken af Camilla Läckberg og Grønt Støv af Sarah Blædel.
  Forude venter de resterende bøger af Sarah Blædel (jeg mener der er fem eller seks bøger endnu i serien) og Ekstremt højt og utrolig tæt på af Jonathan Safran Foer.

  [Reply]

  Svar
 2. Vibeke Lentz
  4. juli 2012 at 07:37 (9 år ago)

  Det lyder også til at være nogle gode bøger-Tak for inspiration til min ferie:)

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det var da så lidt. Det er altid spændende at se, hvad andre har af ferielæseri!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply