Hej, fra Øerne

       

Hvis I ikke kunne gætte, hvor jeg tog hen i torsdags, håber jeg, at dette billede kan give jer et lille hint.Jeg er nemlig på besøg hjemme på Færøerne over weekenden. Jeg er heroppe for at fejre min fars fødselsdag og for at hilse på familien. Heroppe har jeg dog også fået fyldt garndepoterne op og blevet forkælet med lækre madretter og ikke mindst de færøske kager. Både garnet, idéerne og kogebøger skal jeg nok vise frem når jeg rammer Danmark igen, men indtil da må I have en god weekend!

3 Comments on Hej, fra Øerne

 1. Anne
  24. november 2012 at 19:54 (9 år ago)

  Nordradalur? Har været på Færøerne hvor vi også var smut på Koltur. Der er simpelthen bare SÅ fantastisk smukt. Vil klart gerne tilbage engang igen.
  Rigtig god tur, glæder mig til at se shopping 🙂

  KH

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Godt set Anne – det er nemlig lige præcis fra Nordradalur!

  [Reply]

  Svar
 2. Chris
  24. november 2012 at 21:30 (9 år ago)

  Jeg har altid gerne ville besøge Færøerne, og dit billede indkapsler meget godt min grund – det er virkelig utrolig smukt. God blog og god weekend:)

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply