I sidste øjeblik

       

I disse dage sidder et smil helt op til ørene, godt fastgjort til ansigtet – jeg klarede det nemlig, den sidste irriterende, hårde, svære og dumme eksamen, der stod imellem mig og min uddannelse som bachelor i biomedicin. Nu er den klaret, heldigvis overstået, med det bedste 02-tal jeg nogensinde har fået! Det var i sidste øjeblik. Tre gange skulle der til, men tredje gang var lykkens gang, det er jeg overbevist om, for selvom faget er bestået er jeg ikke sikker på jeg har forstået meget af det. Intet af dette er dog vigtig nu, for nu er der afsluttet et kapitel og jeg kan nu skrive en faktisk uddannelse på mit CV – “Hej, jeg er Kristina, bachelor i biomedicin” og det er fantastisk!

Til hverdag er der dog ingen forskel at spore, hvis det da ikke lige var for mit store smil, min lettelse og glæde, for jeg er forsat på kandidaten med det samme. Forude venter der to år med spændende fag og rigtig mange projekter – projekter hvor hjernen skal vrides for idéer og viden, problemstillinger løses og laboratoriearbejde – alle ting, der fint kaldes forskning! Jeg glæder mig.

8 Comments on I sidste øjeblik

 1. Lene
  18. september 2012 at 21:23 (9 år ago)

  For pokker, hvor er det bare fedt for dig, TILLYKKE! Behold armene oppe og smilet fremme, det er med at nyde, når man er godt tilfreds ;0)

  [Reply]

  Svar
 2. Majbritt
  20. september 2012 at 18:34 (9 år ago)

  TILLYKKE, TILLYKKE, TILLYKKE! Er stolt af dig søster!

  Vi må fejre dig i FERIEN!

  [Reply]

  Svar
 3. Morfar
  22. september 2012 at 10:57 (9 år ago)

  Kære Kristina
  Tillykke med bachelor´en,det er godt gået.

  [Reply]

  Svar
 4. Stina
  22. september 2012 at 15:09 (9 år ago)

  Hvor er du sej! Tillykke!

  [Reply]

  Svar
 5. Anne
  22. september 2012 at 22:51 (9 år ago)

  Juhuuuu 🙂
  Kæmpe stort tillykke!!!

  [Reply]

  Svar
 6. Durita
  24. september 2012 at 21:21 (9 år ago)

  Tillykke Kristina – hvor er det dog dejligt! 🙂 hurra

  [Reply]

  Svar
 7. Simone
  1. oktober 2013 at 18:40 (8 år ago)

  Kæmpe stort tillykke 🙂 Hvor er det dejligt at følge dig

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Hvor er du sød Simone – tak

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply