It’s a religion

       

image

Det er den tid på året, hvor det nye Ikeakatalog rammer postkasserne! Og selvfølgelig har jeg læst det flere gange allerede – det er dog endnu et forstyrrende element i eksamenslæsningen, der heldigvis er ovre fredag, så for nu vil jeg lade det ligge og få finpudset de sidste detaljer inden det går løs om et par dage! Men så tror jeg også jeg skal kigge i det en gang eller to mere og måske finde det nye sofabord jeg er på jagt efter – jeg er simpelthen blevet træt af min kabelrulle, der har fulgt mig fra mit værelse i gymnasietiden, så efter min mening er det fint, hvis der snart kunne ske en udskiftning. Måske jeg er heldig med Ikea?

2 Comments on It’s a religion

 1. Malene uden R
  22. august 2012 at 21:29 (9 år ago)

  Huha mine fingre har været igennem siderne et par gange – og i morgen kommer de det nok igen, når der skal findes lidt nye puder for min mor 🙂
  Og synes din begrundelse er rimelig god for at få udskiftet sofabordet 🙂
  Pøj pøj med de sidste forberedelser! 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Stina
  23. august 2012 at 08:39 (9 år ago)

  Åh, jeg var lidt skuffet over det her IKEA-katelog.. jeg håber, du kan finde mere 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply