Jeg kæmper

       

image

image

Jeg er ved at nå til vejs ende med min striktrøje – projektet har stået på noget tid og det skyldes til dels det der studie og et projektpendleri uden lige mellem forskellige andre ting og sager. Nu er jeg nået til afslutningen. Bortset fra en masse løse ender, der skal hæftes, mangler jeg kun kraven, men det har vist sig at være en kamp! Jeg er ved forsøg nr. 3 bare på kraven. Nu skal den altså lykkedes! Vejret er jo næsten også til uldtrøjer og varm kakao, så der er måske mulighed for allerede at tage den i brug i samme øjeblik den sidste løse ende er hæftet og trøjen ellers lige får en pressetur med strygejernet..

5 Comments on Jeg kæmper

 1. Katja
  11. juni 2012 at 13:00 (9 år ago)

  Ih, hvor bliver den fin! Jeg er selv igang med en hvid striktrøje. Håber, det lykkes med den besværlige krave.
  Hvad er det for noget garn? Jeg kan se, at det vistnok er fra Drops.

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  11. juni 2012 at 14:53 (9 år ago)

  Tak!

  Nu er kraven overstået og det gik som smurt i smør, da jeg først fik styr på antallet af masker. Nu skal den bare lige gøres helt færdig, så skal jeg nok vise den stolt frem på bloggen!

  Garnet er nepal fra Drops. Jeg har brugt en lys grå, naturhvid og sennepsgul. Opskrift og mønster har jeg fundet på garnstudio.com, hvor jeg har kombineret to forskellige opskrifter (måske er det derfor det ikke var helt så lige til, med bl.a. kraven).

  [Reply]

  Svar
 3. Lisbeth
  11. juni 2012 at 20:53 (9 år ago)

  Hej Kristina
  Hvor er du dygtig. Det er bare at prøve sig frem.

  [Reply]

  Svar
 4. Anne
  12. juni 2012 at 08:34 (9 år ago)

  Sikke nogle fede farver du har sat sammen. Ser super godt ud!! Og hvor imponerende at du kan strikke til dig selv, der er jeg slet, slet ikke endnu!!

  KH

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply