Kære Julemand…

       

2 stk. Kähler Stella keramikophæng til fyrfadslys // Et englespil til fyrfadslys // Louise Kragh Pearls guldring med mint keramikperler // Bogen Marco Effekten af Jussi-Adler Olsen // Strømpebukser fra Sneaky Fox model; Lucienne og Jennifer PH, begge i sort // Moheda Toffeln Susana Træsko i rød str. 40 – kan bl.a. fåes på brandos.dk // Tørklæde fra Mania Copenhagen i blå med pink satinbånd

Nogle gange synes jeg det er en forbandelse – altså at have både fødselsdag og julen i december, for det er et gaveræs uden lige og som oftest er det rigtig svært at komme i tanke om alle de ting man har gået og ønsket sig igennem året. Nogle af ønskerne har man købt selv, for hvad er der ved at ønske sig shorts eller andre sommerlige ting i vinterhalvåret? Jeg er dog begyndt på at have en billedemappe på computeren med ønsker. På den måde kan jeg kigge tilbage gennem året og huske på nogle af alle de ting jeg har skrevet på ønskelisten. Nu har jeg så samlet endnu en ønskeliste – foruden den jeg allerede har vist HER.

7 Comments on Kære Julemand…

 1. MariesFabrik
  7. december 2012 at 22:34 (9 år ago)

  Som du vist allerede har læst, er jeg i samme båd, med både jul og fødselsdag oven i hinanden. Jeg har også “samlet ønsker” gennem de sidste par måneder. Jeg gør det bare i pinterest og polyvore – så kan jeg også altid gemme billeder hvis jeg sidder ved en anden computer.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det var en god ide – måske jeg skulle begynde at bruge det i stedet for en billedemappe på computeren, som jo, ja, ligger på computeren!

  [Reply]

  Svar
 2. Trine
  8. december 2012 at 21:47 (9 år ago)

  Lækre sager.. Er især vild med ringen. Guld og mint er bare så fint sammen (:

  [Reply]

  Svar
 3. didda
  9. december 2012 at 11:25 (9 år ago)

  Hvor kan jeg godt lide de ting du har fundet frem 🙂
  Min far han har også alle Jussi Adler-Olsen bøgerne (de står bare hos mig 😉 ), så håber at han også ønsker sig den nyeste 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det var da smart – måske jeg skulle få andre til at ønske sig noget, som jeg så bare kunne have stående!

  [Reply]

  Svar
 4. Lene
  12. december 2012 at 06:48 (9 år ago)

  Dejlige ønsker, og det er da de fedeste træsko jeg længe har set! Jeg skal på posthuset og hente Markoeffekten i dag, så kan slet ikke vente!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg har altid drømt om røde træsko – jeg havde vidst endda nogle som barn – så da jeg så de her måtte de på ønskelisten! Jeg håber selvfølgelig også, at Marco effekten venter, enten som fødselsdagsgave eller under træet, for de bøger er virkelig gode.

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply