Make a wish(list)

       

Illustrationer af Anna Jacobina Jacobsen // Bøger af Stefan Merrill Block // Vipp 15 Pedalspand // Eva Solo urtepotter // Triwa Armbåndsur // Rosendahl MUW ur // Ny, let cykelhjelm til kvinder // Kogebog af Hugh Fearnley-Whittingstall

For alle der måske tæller ned (?), så er der under én måned til min fødselsdag. Det betyder, at det nu er helt lovligt at lave en liste over alle de ting jeg ønsker og drømmer om – jeg er ikke grådig og forventer slet ikke, at alle tingene ender som fødselsdagsgave, eller ting under træet, men hvad skulle meningen så være med en ønskeliste, hvis man ikke må drømme og ønske, bare en lille smule? Her er i hvert fald nogle af mine ønsker som jeg håber kan hjælpe til inspiration på gavefronten, men lur mig om der ikke kommer flere i løbet af den næste måned?

Og så åbner Kunstfabrikkens Pop Up butik i dag – skal du forbi?

1Pingbacks & Trackbacks on Make a wish(list)

Leave a Reply