Mandag morgen

       

image

image

Jeg var engang et morgenmenneske – det er jeg i og for sig stadig, jeg tror bare jeg har glemt hvordan man gør, men når jeg endelig kommer tidligt op, så nyder jeg det! Og med forelæsninger næsten hver morgen fra 8.00-10.00 det næste halve år, bliver der mange flere hyggelige morgenstunder fremover. Denne morgen skulle der hjælp til at vågne, badet er ikke længere nok, så jeg har gang i projekt “lær at drikke kaffe”. Dertil har jeg købt mig en lille stempelkande og noget lækkert kaffe fra Winthers i Odense. Som det ser ud nu drikker jeg nok mest af alt mælk med kaffe i, men jeg er fortrøstningsfuld – den sorte kaffe skal nok komme, en dag, måske, og i og med jeg heller ikke kan lide mælk, er det store fremskridt for mig, måske knap så stort du skridt for menneskeheden..

For at det hele selvfølgelig ikke skulle blive for voksent spiste jeg nutella til – så den lidt barnlige “jeg hader kaffe”-Kristina er her endnu, bare rolig. Jeg kan yderligere fortælle at både ost, oliven, øl, vin og champignoner stadig er på min liste over no go ingredienser, så helt voksen er jeg endnu ikke, endnu!

Og så har jeg åbenbart lidt problemer med at oploade mine indlæg, så I fik lige mandagsindlægget på en tirsdag!

3 Comments on Mandag morgen

 1. Stina
  11. september 2012 at 08:54 (9 år ago)

  Jeg kan heller ikke lide kaffe (jeg elsker dog kaffeglasur og duften af det) – jeg tror aldrig, at jeg lære det. Jeg har også læst, at det skulle kvikke en mere op om morgenen at spise et æble, end drikke en kop kaffe, men jeg ved nu ikke liiiige helt hvor meget det har på sig.

  Og Nutella er nok noget af det bedste i verden! Jeg kunne spise det med ske direkte fra glasset 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Kristina
  11. september 2012 at 09:14 (9 år ago)

  Jeg tror især hemmeligheden bag min langsomme kaffesucces er god kaffe, rigtig god kaffe og ikke kaffemaskine-kaffe.

  [Reply]

  Svar
 3. Rosalina
  15. september 2012 at 18:55 (9 år ago)

  Keep up the good work! 😉

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply