Nissefabrikken

       

Jeg er i fuld gang med produktion af varer og har måske slået et lidt større brød op end planlagt, men jeg hygger mig under alle omstændigheder. Jeg er lige blevet færdig med en ordentlig portion nisser til Kunstfabrikken! Der er både små og store, tynde og tykke nisser og dem med trænede strikkeøjne har måske allerede spottet, at der også er en færøsk nisse med Sarah Lund trøje! Nisserne er pakket i poser af 3 stk. og sælges i Kunstfabrikkens pop up butik i Kongensgade i Odense fra d. 15. november.

Jeg glæder mig rigtig meget og håber I der kan og vil, vil kigge forbi butikken – jeg vil bl.a. være at finde bag kasseapparatet den 16. og 17. november, så kom gerne og sig hej!

Idéen til nisserne fik jeg forrige år og fordi de er noget af det sødeste og sjove og skæve lavede jeg selvfølgelig en hel stak.

7 Comments on Nissefabrikken

 1. Lene
  5. november 2012 at 19:17 (9 år ago)

  Hold op hvor er de bare fine og dejlig finurlige! Sælger du ud af dem udover Kunstfabrikken? KH. Lene

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg regner med at sælge nisserne på min webshop også – jeg skal bare lige have det op og køre, men om en uge eller to burde der være nisser og andet godt på webshop også 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Tina
  5. november 2012 at 21:03 (9 år ago)

  Hvor er de bare søde!
  Kh. T

  [Reply]

  Svar
 3. Line Cecilie
  7. november 2012 at 08:16 (9 år ago)

  Hvor ér de bare fine. Dem er jeg helt vild med 🙂 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak skal i ha’.Det har også været sjovt at have dem stående de sidste ugers tid, men jeg må indrømme det er lidt for meget jul allerede!

  [Reply]

  Svar
 4. Joan
  1. januar 2016 at 15:49 (5 år ago)

  Hvor er de da bare alt for søde 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Joan!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply